Dinerito

lunes, 3 de febrero de 2014

Интериорни врати ,Vrati Express

Интериорни врати ,стилове и незабравими моменти

Раличните видове от интериорни врати на пазара днес е изключително голямо. Моделите на врати може да са повлияни от различните модни тенденции и стилове през вековете и могат да бъдат възпроизвеждани без проблеми, за да задоволят изискванията на всеки вкус и предпочитания.

Врати експрес - Интериорни,Вътрешни,Блиндирани врати

Независимо в кой стил ще решите да обзаведете вашия дом ,необходимо да направите идеалното съчетание. Започвайки от стените, пода, мебелите и стигнем до вратите. 

Интериорни Врати Eкспрес

Френския дизайн на интериорните врати, освен че предлага и допълнително количество светлина, придават един класически блясък и стил във вашия дом. Тези врати са един елегантен начин за разделяне на помещенията.

Интериорни Врати Азия

И за влюбените можем да препоръчаме Викторанският дизайн на вратите, винаги е свързан с романтиката, богатата орнаментация и декоративните ефекти на вратите. Дизайна е много необичаен и придава на съвременния дом поглед към този исторически период. Класическите модели врати винаги седят много красиво и стилно във всяка една стая. Освен че могат да допълнят всеки архитектурен стил те внасят и една по-съвременна нотка на елегантност в жилището.   Последния писък на модата при вратите е доста екстравагантен и е за хора, които искат да се отдалечат от сивото ежедневия и да направят атмосферата в своя дом по-различна. Комбинациите от дърво с кожа, плетени апликации, инкрустиран скъпоценни и полу -скъпоценни камъни по вратите със сигурност са идеалното решене за тези които обичат да експереминтират. Авангардната визия на вратите силно изразява характера на човека. Не се страхувайте да го покажете чрез дизайна и начина по който сте обзавели своя дом.

Очакваме вашите коментарии, следвайте нашият Блог за Врати Експрес

No hay comentarios:

Publicar un comentario